Option alert

2014 kan ook voor jouw succesvoller zijn met deze unieke kans. Maak Zelf Jouw Weg Vrij naar een Beter Welzijn:

Harm van Wijk heeft een SMS- en E-mailservice voor optimaal beleggen in opties. Optionalert.nl

Harm geeft al jaren lang via deze betaalde abonnementsvorm aan circa 13.000 beleggers Hints & Tips om optimaal rendement te behalen uit hun beleggingsportefeuilles. Hij weet jaarlijks rendementen te realiseren van 50% tot 60%.

Zelf heb ik nu helaas nog niks om te beleggen. Maar met Harm van Wijk zijn adviezen zal dit niet lang meer duren. Misschien herken je dit en beleg je zelf ook nog niet, maar ook als je zelf (nog) niet belegt heb ik hier iets interessants voor je. Als je nu al wel een belegger bent dan is het nog veel interessanter!

Wie is Drs. Harm van Wijk?

Harm van Wijk is Hoofdredacteur van www.Beleggen.com , heeft al 26 jaar ervaring in de beleggingswereld en was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte hij mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was hij sitemanager van De Financiële Telegraaf, http://www.DFT.nl.

Harm van Wijk: “Ik heb veel geld verloren met beleggen en alle fouten zelf al gemaakt, waardoor ik op zoek ben gegaan naar bewezen systemen. Hierdoor ben ik in staat geweest om de grote daling in de afgelopen jaren succesvol te doorstaan en er zelfs geld mee te verdienen (Rendementen van 50%-60%!).

Ik ben als beleggingsexpert te gast geweest bij diverse televisieprogramma’s zoals EénVandaag, BNR, Business Class, FinanceTelevision, Netwerk, Rondom10,  en radiozenders als Radio 1, Radio 2. Ik werk samen met onder meer:  Alex Vermogensbank , BinckBank, Citibank, Lynx, SNS Bank, en schrijf voor De Financiële Telegraaf, de website van Alex, Shares en Beurs.nl.

Particuliere beleggers worden op verschillende terreinen ondersteund. Zo hebben al vele duizenden beleggers de cursussen van BeursBulletin gevolgd en is het weekblad BeursBulletin uitgegroeid tot Nederlands grootste weekblad op basis van technische analyse. Bovendien is Beursbulletin samen met vermogensbeheerder Todays een samenwerking gestart.

Mijn filosofie is dat iedereen succesvol kan beleggen.”

Harm van Wijk.

Onderzoek

Onderzoekrapport:Performance and persistence of individual investors ‘Rational agents or Tulip maniacs?’: door Rob Bauer, Mathijs Cosemans en Piet Eichholtz van de Universiteit van Maastricht onder 70.000 particuliere beleggers van Alex Beleggersbank. 

Een van de belangrijkste conclusies uit bovenstaand onderzoek is:

* 90% van de particuliere beleggers verliest structureel geld.

Andere onderzoeken zoals Odean (1998), Barber en Odean (2000), Barber en Odean (2001), Andersen (2005), Grinblatt en Keloharju (2005) bevestigen deze conclusie.

Hoe zou dat komen denk je?

 • Veel mensen besteden doorgaans meer tijd aan het uitzoeken van een vakantie, dan aan het uitzoeken van een hypotheek of ander financieel product;
 • Veel mensen hebben geen goed ontwikkeld financieel IQ en weten te weinig af van economische ontwikkelingen en -trends;
 • Veel mensen vinden geldzaken saai en gaan er daarom te nonchalant mee om;
 • De meeste mensen reageren emotioneel op veranderende situaties en laten zich dan door hun emoties sturen bij het nemen van belangrijke beslissingen op financieel gebied.

Is het dan nog vreemd dat 90% van de particuliere beleggers structureel geld verliest?

Gelukkig heb ik goed nieuws voor jou! De overige 10% zijn de experts en die maken goede winsten en daar kun jij vanaf nu van mee profiteren.

Kan ik wel veilig beleggen?

Jazeker!….je moet alleen hulp durven ontvangen van een betrouwbare ervaren expert met een bewezen systeem. Beleggen vergt nu eenmaal specialistische vakkennis. Harm van Wijk is zo’n expert en hij weet vanwege zijn ervaring en zijn bewezen systemen en strategieën rendementen van 50% – 60% te behalen. Dat is natuurlijk fantastisch als je bedenkt dat je op een bank een slordige 1% krijgt voor je spaargeld en dat de inflatie jaarlijks 3,5% van je spaargeld opsnoept. Sparen is dus geld wegbrengen geworden! Sparen is dus geen optie meer.

Maar wat dan?

Wanneer je belegt op een veilige manier en je laat begeleiden door een expert kun jij ook een rendement van 50 -60 % op je inleg behalen. Maar wacht even…..Misschien heb je net als ik nog helemaal niks om te beleggen? Wees gerust, …want daarom vertel ik je dit nu juist.

Nu komt het unieke aan het nieuwe concept van Harm van Wijk, je kunt namelijk geld verdienen door het aanbevelen van zijn  nieuwe concept. Hier bouw je heel gemakkelijk kapitaal mee op. Inmiddels leert Harm je van alles over beleggen en wanneer jij er klaar voor bent kun je starten met je eigen beleggingsrekening. Als je zo ver bent, ga je dubbel profiteren! Ik leg je uit hoe dit ook voor jou kan werken:

Option Alert een uniek concept

Harm van Wijk adviseert al jaren zijn beleggers via zijn eigen abonnementsvorm. Deelnemers die zijn diensten al langere tijd gebruiken krijgen per E-mail en SMS-service ‘Alerts’, dat zijn Hints en Tips die ze op kunnen volgen voor optimaal belegging-resultaat. Harm van Wijk heeft door de jaren heen hiertoe een databestand opgebouwd van maar liefst 13.000 deelnemers.

Ook Harm weet dat mond tot mond reclame de beste reclame is die een bedrijf zich maar kan wensen. Harm gaat dat met zijn nieuwe concept nu belonen.

Wat zijn opties?

Opties zijn rechten om iets te kopen.

Voorbeeld: Stel dat je een huis wilt kopen, maar je wilt nog wat tijd hebben om te overleggen en wat zaken uit te zoeken en te regelen voordat je het definitief koopt, dan kun je een optie nemen op dat huis. Je hebt dan ‘het eerste recht van koop’. Doorgaans dien je voor zo’n optie een percentage van het koopbedrag te betalen.

Zo kun je ook opties nemen op aandelen, je hebt dan het recht om deze aandelen te kopen, maar hoeft dit niet daadwerkelijk te doen.  Je betaalt voor de optie een premie. In 90% van de gevallen worden deze opties niet uitgevoerd, dit betekent dat de aandelen niet werkelijk gekocht worden, maar de optie wordt weer verhandeld op de Beurs.

Zo heb je rechten om aandelen te kopen, dit noemen we ‘Call-opties’ en je hebt ook rechten die je kunt gebruiken voor de verkoop, dit noemen we ‘Put-opties’. Opties vertegenwoordigen een onderliggende waarde, dat is de waarde waar de optie betrekking op heeft. Deze waarde is onder andere afhankelijk van de ‘marktwaarde’ van de onderliggende aandelen. Je hebt nu hopelijk een beeld van wat een optie is.

4 x 4 matrix

Als dank naar zijn leden van het maandelijkse abonnement is Harm van Wijk in de tweede helft van december 2013 Option alert gestart in een nieuwe affiliatie opzet. Deze is wat anders dan je bij reguliere affiliaties kent. (Affiliates zijn mensen die als dealer diensten van een ander promoten en doorverkopen en daar uiteraard voor beloond worden). In deze opzet krijg je een fee via een vaste 4 x 4 x 4- Affiliate Matrixstructuur. Iedereen die vanaf half december 2013 lid wordt, wordt bij inschrijving automatisch in deze 4 x 4 x 4- matrix ingedeeld.

Hoe werkt de Option alert matrix?

index  Denk maar aan een toren champagne glazen die je opstapelt in de vorm van een toren zoals bij Oud & Nieuw of een       grote party. De champagne wordt van bovenaf ingegoten en verdeelt zich over alle glazen! Het is een kwestie van tijd  totdat de onderste glazen ook gevuld raken, en dit gaat sneller dan je verwacht!

 Stel dat je nu ergens in die stapel er een paar glazen tussenuit trekt. Dan zal de champagne niet meer evenredig    worden  verdeeld. Daarom wordt er door onze teamleiding zorgvuldig gekeken dat alle plaatsen in de matrix stabiel worden verdeeld. Het is het principe van ‘Delen is Vermenigvuldigen’ . Het stabiel verdelen van alle plekken in de matrix gebeurt geautomatiseerd, dat is dus veilig en eerlijk.

Hoe werkt Option alert in de praktijk?

De bestaande leden zijn al jaren gewend maandelijks € 49,- (incl. BTW) te betalen voor deze beleggingsservice maar krijgen daar tot nu toe nog niets extra’s voor terug.

Via het nieuwe OptionAlert abonnement krijgen de leden vanaf nu voor elk nieuw ingeschreven lid in de matrix € 7,00 per maand terug.

Dus ze betalen voor hun serviceabonnement € 49,00 per maand en hebben door aanbeveling na inschrijving van 7 leden (7 x € 7,00 = € 49,00) hun eigen abonnementskosten al terug verdiend.

Denk je dat alle bestaande 13.000 abonnementhouders dat interessant zullen vinden?

Het mooie is dat het niet bij zeven stopt, de matrix loopt door, waardoor dus alle deelnemers ook veel meer euro’s gaan verdienen dan ze nu investeren.

Alle deelnemers krijgen elke maand het tot dan verdiende bedrag uitbetaald tot een maximum van € 10.000,-.

Team Option alert NL

Sinds 12 december 2013 ben ik ook lid van het Besloten Facebook-team Team Option Alert NL. Ik doe dat onder vakkundige begeleiding van onze gedreven teamleider Arian Last die ik heb leren kennen via Harm van Wijk. Arian Last is een zeer betrokken adviseur met een enorme teamspirit.

Arian Last

Arian helpt mij persoonlijk via deze besloten Facebook-pagina van Option alert en via persoonlijke telefoongesprekken en e-mailverkeer. Hij is een Top-teamleider met een nuchtere no-nonsense instelling. Hij zorgt er onder andere voor dat iedere deelnemer een goede plaats krijgt in de matrix via zijn eigen strategie, waardoor iedereen goede kansen heeft.

Waarom doe ik mee?

De redenen dat ik ben ingestapt zijn:

 • Iedereen in Option alert.nl krijgt gelijke financiële kansen, of je nu al wel of nog geen belegger bent;
 • Ik maak nu deel uit van een team met veel ervaring dat elkaar helpt om een betere financiële situatie voor alle deelnemers te creëren;
 • Ik heb door mijn deelname recht op kortingen op opleidingen en coaching gerelateerd  aan financieel beheer en beleggen;
 • Mijn financiële intelligentie groeit met sprongen, wat denk je dat dit betekent voor mijn persoonlijke situatie en voor mijn business?
 • Ik leer gedurende dit project heel veel van veilig beleggen in opties via Option alert, waardoor ik straks zelf ook veilig kan gaan beleggen;
 • Mijn deelname in de Option alert matrix garandeert mij nu al extra inkomen dat ik straks kan investeren in mijn eigen beleggings–portefeuille.
 • Vanaf dan kan ik dubbel profiteren van Option alert omdat ik  A: Inkomsten heb vanuit deelname in de Option alert matrix, en  B: Een optimaal rendement geniet uit mijn eigen beleggingsportefeuille.

Eerlijk systeem

In deze zogenaamde Forced Matrix is een plafond aan dit verdienmodel gekoppeld van € 10.000,- per maand. De deelnemers (ook die NIET beleggen!) bovenin de matrix verdienen dus NIET MEER dan anderen dieper in de matrix!

Nieuwe kans

Deze matrix constructie van Option Alert is half december 2013 gelanceerd. De huidige 13.000 betalende leden zitten echter nog niet in de matrix. Zij worden binnenkort geïnformeerd en hun wordt dan de kans geboden om over te stappen van hun huidige abonnementsvorm naar deze nieuwe abonnementsvorm waar ze hun eigen investering mee terug kunnen verdienen.

Ik heb door de samenwerking in ons team nu binnen een week mijn eigen eerste vier deelnemers al ingeschreven. Door het geautomatiseerde systeem is er nu zelfs ook al een 15e deelnemer op mijn naam bij gekomen. Ik gun jou dit succes uiteraard ook en gun je daarom graag een eigen plek in onze matrix.

Wat investeer je en wat levert dit je op?

Ik betaal slechts € 49,- (incl. BTW) per maand en loop nu al geen enkel risico meer want mijn uitbetaling ligt nu al  hoger dan mijn investering, en dat na 2 weken!

Als je net als ik nu in deze beginfase (Prelaunch) meedoet dan blijft deze matrix zich vullen als gevolg van de inschrijvingen uit die 13.000 betalende deelnemers die uiteraard graag overstappen.

Dat betekent dat je dus nu de mogelijkheid hebt om ergens mee te beginnen in de wetenschap dat het straks zeker veel meer oplevert dan je investeert.

Let wel op!: Het verdienplafond (maximaal) = € 10.000,-. per maand.

Uiteraard is het de bedoeling dat je inmiddels kennis neemt van beleggen en straks de Alerts die je krijgt via SMS op je Smartphone ook kunt gaan toepassen op je eigen portefeuille. Als je dit toepast ga je straks dubbel profiteren.

Wat vind je hiervan?

Ik ben nieuwsgierig wat je hiervan vindt. Ik heb zelf al heel veel aan de ondersteuning van  Arian Last en de andere teamleden gehad. Elke vraag die ik heb  wordt supersnel beantwoord via onze speciale besloten Facebookgroep en LinkedIn-groep (Besloten, de linkjes bieden je nu nog geen toegang!) waar jij ook GRATIS toegang toe kunt krijgen, plus e-mail en telefoon.

In ons team zitten stuk voor stuk ervaren beleggers die zeer bereid zijn hun kennis en ervaring met jou te delen, dat is nogal een meerwaarde! En jij kunt hier zomaar gebruik van gaan maken.

Belastingdienst

Wanneer je deelneemt aan “Option alert” kan dit je maximaal € 10.000 per maand aan extra inkomen op gaan leveren. Wanneer dit namelijk meer gaat worden ‘stroomt dit over’ naar naast of onder gelegen deelnemers in de matrix, wel zo eerlijk!

Overigens wordt jouw extra inkomen hieruit belast met 1,2% omdat het valt in box 3. (=Vermogen waar je geen invloed op hebt)  (Vermogensrendementsheffing).

Jij maakt nu net als ik kans om bij de eerste 1500 leden van Nederland te zitten en dat je daarom verzekerd bent dat je hier gegarandeerd aan gaat verdienen.

Besef je wel dat de deelnemers aan Option alert zich primair inschrijven voor de onderliggende kwalitatief hoge dienstverlening in de vorm van het serviceabonnement.

Zo ziet de matrix er uit:

De eerste laag van 4:        1                   2                      3                                 4

De tweede laag:      5 , 6, 7, 8      9, 10, 11, 12     13, 14, 15, 16        17, 18, 19, 20

De derde laag          21, 22, 23, 24          etcetera…..

Zo volgt: 4×4 = 16 x 4 = 64 x 4 = 256 x 4 = 1024 x 4 = 4.096 x 4 = 16.384 x 4 = 65.536 ect………..

Als jij net als ik echt geïnteresseerd bent, dan doe ik ook mijn best voor jou en zorg ik dat jij ook een plaats krijgt in ons team. Dit garandeert je namelijk dat je snel extra inkomen opbouwt met dit concept.

“Teamwork Makes The Dream work”

Onze Visie  ”Teamwork Makes The Dream Work” deel ik als deelnemer, ik stel deze nu beschikbaar aan jou!

Probeer het grote plaatje voor je te zien, durf groot te dromen voor 2014.

Misschien heb je nu nog vragen, twijfels of bezwaren en denk je: “Ja maar… ik weet niet hoe ik mensen moet inschrijven of ik weet niet ….”  Ik stel je direct gerust:. Wij gaan je als team met Arian Last als teamleider compleet begeleiden. Dat doen wij graag omdat jouw succes hierin uiteraard ons ook ons succes is! Samen dragen we de Matrix.

Lees dit hele verhaal nog eens rustig door voordat je je aanmeldt en overleg even rustig met je eventuele partner en /of boekhouder of accountant.

Wil je nu direct aanmelden? Dat kan ook!

Klik op de volgende link voor meer informatie of om je Direct aan te melden:

http://optionalert.nl/?naam=janssens&invite=d3sd1849hiqx

Ik kijk uit naar uw reactie!

Heeft u vragen? Dan kunt u mij een email sturen.

mjanssens00@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s